Földmérő és Szolgáltató Kft.
Földmérés és földhivatal Földmérés és jogszabályok Földmérő és földhivatal

Földhivatalok

Budapesti földhivatal - körzeti földhivatalok és pest megyei földhivatal- körzeti földhivatalok szolgáltatása a földmérés során szükséges alappontok, adatszolgáltatás, térképmásolat, tulajdoni lap és az ingatlan nyilvántartás biztosítása.
Földmérés során elkészített vázrajz, szolgalmi jog földhivatal által történő bejegyzése részét képezi a földmérés, térképészeti tevékenység jogszabályokkal szabályzott folyamatának.
A budapesti földhivatalok és körzeti földhivatalok (Pest megye) elérhetősége megtalálható oldalunkon.
A Bácsi Mérnökiroda földmérés mellett teljes földhivatali ügyintézést biztosít. "Gyorsaság és megbízhatóság" cégünk mottója, ne feledje, sok időt és fáradtságot spórolhat meg, ha szakértő földmérő csapatunkra bízza magát!
Földmérés a szakértőktől!

Budapesti Földhivatalok

foldhivatalok-budapest


Körzeti Földhivatalok

korzeti-foldhivatal

Földmérés a 21. században pályázat

"Földmérés a 21. században" címmel a Bácsi Mérnökiroda fotópályázatot hirdet. A pályázat témája: földmérés a modern korban, korszerű technika földmérés során, földmérés a természetben, földmérés az informatikai szoftverek világában, kommunikáció és földmérés, a földmérő magányossága.

Minden magyarul beszélő fotós pályázhat, öt, fekvő, legalább 3 megapixeles színes vagy fekete-fehér képpel. Beadási határidő 2012. december 3. A nyertes a földmérő szakértőink és a facebook oldalunk like szavazata alapján kerül kiválasztásra. A nyertes könyvutalványban részesül. A beérkezett képeket földmérő csapatunk a későbbiekben is felhasználhatja, módosíthatja, oldalainkon (honlap, blog, facebook) megjelentetheti. A fotó készítője a képen, a kép aláírásban megjelölésre kerül. A földmérés témájú képeket az info@bacsi-mernokiroda.hu címre várjuk "Földmérés a 21. században" tárgy megnevezéssel.


Jogszabály a telekalakítás végrehajtásáról

338/2006(XII.13.) Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium rendelet a telekalakítás végrehajtásáról.

Jogszabály a földmérés és térképeszeti tevékenységről

2012. évi XLVI. törvény a földmérési és térképészeti tevékenységről rendelet a földmérés és térképészeti tevékenységről.

Vidékfejlesztési Miniszter 25/2013(IV.16.) VM rendelet a földmérés és térképészeti tevékenység részletes szabályai.

mértékegység-átszámító