Földmérő és Szolgáltató Kft.
Földmérő szerepe a kivitelezésben fontos
Földmérő mérnöki tudomány ága a Föld alakjának meghatározása
Földmérő geodéziai felmérést végez


FÖLDMÉRŐ

Tisztelt Látogató!

Bácsi Lajos okleveles földmérő mérnök, geodéziai szakértő, ingatlanrendező és geodéziai tervező (GD-T) földmérő vagyok. Diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Földmérő mérnöki szakán szereztem.

A Budapesti Geodéziai és Térképészeti Vállalatnál, földmérő munkakörben dolgoztam és sokirányú földmérői, vezetői tapasztalatra tettem szert. A kataszteri és ipari földmérés, geodézia széleskörű mérnöki tevékenységét, a térképkészítés, EOV alappont sűrítés, lakópark kitűzés, útépítés és szintfelmérés területét is megismertem. Angol nyelvterületen fél évig vettem részt falvak elektromos hálózatának kitűzésében.

Földméréséhez kapcsolódó szakmai, gazdasági, földmérő jogrendszeri és management-beni jártasságomra építve 1991-ben létrehoztam a Bácsi és Társa Földmérő és Szolgáltató Kft-t, a Bácsi Mérnökirodát, mely azóta is folyamatosan működik.

Földmérő mérnökeinkkel Budapest, Pest megye vonzáskörzetében és külföldön egyaránt állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kitűzés, felmérés, vázrajz készítés, telekalakítás, mozgásvizsgálat, tervezés, közművel, épülettel és társasházzal kapcsolatos földmérés, teljes körű földhivatali ügyintézés, értékbecslés mellett vállaljuk adatfeldolgozás, koordináta transzformáció elvégzését, mérnök kalkulátorok, földmérő kalkulátor programozását.

Földmérő csapatunk nagy hangsúlyt fektet a maximális pontosság és objektivitás biztosítására. Rendszeren kapunk felkérést földmérő szakértői vélemény képviseletére polgári telekhatár vitához kapcsolódó perekben, melyekben sikeresen képviseljük ügyfeleinket. Cégünk célja az értékteremtés. Munkánkat a Vidékfejlesztési Minisztérium legújabb, 25/2013. (IV.16.) VM rendelete alapján végezzük. Földmérés során a legkorszerűbb, svájci Leica földmérő távmérési rendszereket és robosztus, megbízható adatkiértékelő szoftvereket használunk. A mérési pontok megjelölésére hosszútávú fennmaradást biztosító kijelölő cölöpöket, Hilti szegeket, festési eljárást alkalmazunk. Földmérő vázrajzot, térrajzot az ügyfél és a területileg illetékes földhivatal részére elektromos és kinyomtatott formában is átadjuk.

Kiváló referenciáinkra büszkék vagyunk. Vannak olyan városrendezéshez kapcsolódó Megrendelőink, akikkel az együttműködésünk már közel húszéves. Fontosnak tartjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent és minden kihívásnak igyekszünk eleget tenni. Látogasson el Budapest Gellérthegyi irodánkba személyesen vagy hívjon minket most!

Üdvözlettel: Bácsi Lajos, Igazgató